KLANTVERPLICHTINGEN

De gebruiker en/of klant van Promotionice belooft om eerlijke informatie te verstrekken in de gevraagde velden van de registratieformulieren en deze te allen tijde up-to-date te houden. De gebruiker en/of klant belooft om hun persoonlijke toegangscodes tot de website Promotionice te allen tijde vertrouwelijk te houden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid.

PRIJS

Alle prijzen die op deze website worden geadverteerd, zijn zonder btw inbegrepen in de prijs. Prijzen zijn geldig behalve in geval van typografische fouten of het beëindigen van de voorraad. RegalosPublicitarios.com behoudt zich het recht voor om gedeeltelijke of volledige wijzigingen aan te brengen en zelfs een volledige terugtrekking uit de catalogus zonder voorafgaande kennisgeving en zonder verplichting om de gepresenteerde modellen te leveren.

Het ontwerp, de informatie en de kenmerken en tinten van de kleuren die in de online winkel verschijnen, zijn niet bindend voor de fabrikant en/of distributeur.

BETALINGSMETHODE

Zodra de bestelling is geplaatst, ontvang je een e-mail naar het account dat je hebt opgegeven toen je je registreerde op Promotionice. In deze e-mail staat de informatie die je nodig hebt om de betaling uit te voeren. Zodra we hebben bevestigd dat je deze betaling hebt gedaan, wordt de bestelling verwerkt.

Creditcard/Debitcard De betaling wordt gedaan met een credit/debitcard. U wordt doorgestuurd naar de beveiligde server van Servired waar u om uw kaartnummer wordt gevraagd. De informatie wordt versleuteld over het internet verstuurd om de vertrouwelijkheid van de transactie te garanderen.

Promotionice neemt geen enkele verantwoordelijkheid, indirect of indirect, voor schade van welke aard dan ook die kan voortvloeien uit toegang, onderhoud, gebruik, kwaliteit, wettigheid, betrouwbaarheid en bruikbaarheid van de inhoud, informatie, communicatie, meningen, verklaringen, producten en diensten die bestaan of worden aangeboden op websites die niet worden beheerd door Promotionice.

BEZORGING

Het te betalen verzendbedrag wordt aangegeven tijdens het aankoopproces. Niet-gepersonaliseerde leveringen worden binnen 24/48 uur gedaan, afhankelijk van de bestemming. Wat betreft de levering van gepersonaliseerde producten, zal de levertijd worden gegeven zodra het ontwerp is overeengekomen.

NA VERKOOP

Onze klantenserviceafdeling biedt een service na verkoop om eventuele problemen met onze producten of verzendingen op te lossen. Hiermee proberen we snelle en effectieve aandacht te bieden aan onze klanten.

U kunt contact opnemen met deze service via e-mail: info@promotionice.nl

ONTEVREDENHEID

U hebt een periode van 14 kalenderdagen vanaf de ontvangst van het product om van gedachten te veranderen en het contract te beëindigen.

Er is geen herroepingsrecht voor op maat gemaakte producten.

Als je een product wilt retourneren, controleer dan eerst of je aan alle onderstaande voorwaarden voldoet voordat je het product naar ons opstuurt:

- Het product moet in perfecte staat verkeren en in de originele verpakking zitten.

Stuur een e-mail naar info@promotionice.nl zodat we je kunnen autoriseren, verwerken en vertellen hoe je de retourzending kunt maken.

Zonder deze autorisatie wordt het product niet geaccepteerd en teruggestuurd naar de oorsprong.

Zodra we de koopwaar ontvangen in onze magazijnen en we controleren of aan alle voorgaande voorwaarden is voldaan, www.promotionice.nl zal de terugkeer van het product te aanvaarden en zal de verwerking van de terugbetaling van het bedrag op het nummer van de rekening die is aangegeven in het ticket van terugkeer.