Retourzendingen

U kunt uw producten binnen 14 dagen na de datum waarop u de bestelling heeft ontvangen retourneren.

Hoe de producten terug te sturen...

Om de retourzending te verwerken, stuur je een e-mail naar info@promotionice.nl. We zullen je informeren over hoe je te werk moet gaan en het materiaal naar ons terugsturen, in de originele verpakking en in perfecte staat. De retourzending is gratis als je het verkeerde of beschadigde product hebt ontvangen.

In het geval van terugzending van het product om redenen die geen verband houden met het bovenstaande, zijn er retour- en administratiekosten die worden afgetrokken van het terug te zenden bedrag.

De terugbetalingen worden gedaan via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt, creditcard of bankoverschrijving.

Wat niet kan worden teruggegeven...

Gepersonaliseerde producten kunnen niet worden geretourneerd onder de Spaanse wet nr. 3/2014. Als het een fout van ons is tijdens het personalisatieproces, zullen retourzendingen uiteraard wel worden toegestaan en zullen de gepersonaliseerde producten worden vervangen.

  • Er worden geen claims geaccepteerd voor open of verloren pakketten, als het incident niet is vastgelegd op de afleverbon van het transportbedrijf.
  • Producten die niet over hun respectievelijke complete verpakking beschikken of die kapot zijn gegaan door onjuist gebruik, worden uitgesloten van de garantie.
  • We zullen geen artikelen accepteren die niet zijn gedrukt door Jose María Barrachina SL.
  • Cadeausets, hoesjes of kits kunnen niet afzonderlijk worden geretourneerd.