Belofte van Totale Tevredenheid

Met zoveel beschikbare opties voor merchandising, is het moeilijk om te weten wie te vertrouwen. Zal het product van de gewenste kwaliteit zijn? Zal het op tijd aankomen?

Zal de bedrukking van mijn logo van een hoog genoeg niveau zijn?

Onze missie is om u te voorzien van merchandising artikelen die uw merk waardig zijn.

Daarom zijn onze garanties zo gedetailleerd, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw merk zal schitteren.

Onze beloftes

Op tijd bezorgd

We leveren uw producten altijd op de afgesproken datum, of we zullen uw geld terugbetalen.

Laagste prijs

Als u binnen 15 dagen na uw aankoop een lagere prijs vindt, betalen wij u het verschil terug.

Tevredenheid of terugbetaling

Als het product niet voldoet aan wat is afgesproken, zullen we het opnieuw produceren of uw geld teruggeven. Zo eenvoudig is het.

Waarom voor ons kiezen?

Totale tevredenheid

Wij garanderen u volledige tevredenheid met uw aankoop. Selecteer de items die u wilt bestellen, voeg uw logo en tekst toe en laat de rest aan ons over! Onze prioriteit is dat uw bestelling op tijd aankomt en aan uw verwachtingen voldoet.

Laagste prijs gegarandeerd

Als u het ergens anders tegen een lagere prijs vindt binnen 15 dagen na de aankoop, zullen we de prijs aanpassen of het verschil aan u betalen. De laagste prijsgarantie is alleen van toepassing op artikelen van hetzelfde merk, maat en kleur die op dezelfde manier zijn aangepast en kan niet worden toegepast op artikelen met speciale prijzen van promoties, liquidatie, enz.

Gratis prototype ontwerpen

We willen dat u 100% tevreden bent met uw bestelling. We sturen altijd een digitale photoshop van het aangepaste ontwerp op het product, zodat u alles kunt wijzigen wat u wenst voordat we met de productie beginnen. Als u geen ontwerp heeft of niet weet hoe u er een moet maken, maak u geen zorgen! Stuur ons uw idee en onze ontwerpers zullen u helpen om het eindresultaat tot een succes te maken. Houd er rekening mee dat de kleuren van de uiteindelijke afdruk op het product enigszins kunnen afwijken van die zichtbaar zijn op de digitale weergave van het artikel. Om zo nauwkeurig mogelijk te zijn met de tinten, zou het nuttig zijn als u de PANTONE-codes voor uw bedrijfskleuren naar ons opstuurt.

Op tijd bezorgd

We komen altijd de afgesproken leveringstermijnen voor een bestelling na. We weten dat in bepaalde situaties zelfs een paar uur verschil redding of rampspoed kan betekenen. Houd er echter rekening mee dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor vertragingen veroorzaakt door het bezorgbedrijf.

Geld-Terug-Garantie

Om de producten te kunnen retourneren, moet u dit doen binnen 14 dagen na aankomst van de bestelling. Volgens uw verzoek zullen we de bestelling vervangen of het betaalde bedrag aan u terugbetalen. Als het product op maat gemaakt is, vergeet dan niet om het digitale voorbeeld te controleren voordat u het accepteert, aangezien dit het definitieve ontwerp is dat voor de bestelling wordt afgedrukt (er kunnen kleine afwijkingen in grootte en kleur zijn ten opzichte van het ontwerp op het scherm). Onthoud dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor vertragingen veroorzaakt door het transportbedrijf.

Express Service

Had je gisteren je gepersonaliseerde producten nodig? Neem contact met ons op en we zullen er alles aan doen om het op tijd te laten aankomen met de expresdienst. Het is alleen mogelijk om de expresdienst uit te voeren voor bepaalde producten, want we zijn snel, maar hebben nog niet geleerd hoe te vliegen!

Geen minimale bestelhoeveelheid

Waarom zou je meer moeten kopen en opslaan dan je nodig hebt? Met Promotionice hoef je geen grote hoeveelheid van je gepersonaliseerde of neutrale bedrijfsgeschenken te bestellen, hoewel we wel een premie in rekening brengen om de vaste kosten van het drukken en verwerken van de gepersonaliseerde geschenken te dekken, waarvan de hoeveelheden het minimumaantal niet bereiken.

Grote orderkortingen

Als u grote hoeveelheden moet bestellen, vraag ons dan om een offerte. Vergeet niet dat wij de Gegarandeerde Minimumprijs hebben.