Verzendkosten

De verzendkosten zijn gratis voor bestellingen boven de €200 (exclusief BTW). Als uw land niet wordt vermeld bij het selecteren van het land van bestemming tijdens het afrekenproces, kunt u contact met ons opnemen en zullen we de mogelijkheid onderzoeken om de bestelling naar uw adres te verzenden. Voor bestellingen onder de €200 (exclusief BTW) ziet u de verzendkosten weergegeven in de winkelwagen. Bijvoorbeeld, het bestellen van 100 mokken en 100 sleutelhangers zal slechts een bezorgkosten van €15 hebben. Als u een voorkeur heeft voor een transportbedrijf, kunt u hen naar ons kantoor sturen om uw bestelling op te halen. Kies de optie die u verkiest!

Levertijden

We weten dat levertijden ons altijd een beetje bang maken, maar met Promotionice hoef je je geen zorgen te maken. De voorraad is in realtime en er is geen reden tot bezorgdheid. We halen altijd onze leveringstermijnen, we geven je ons woord.

Voor bestellingen zonder personalisatie

De levertijd is tussen 2 en 7 dagen (afhankelijk van het magazijn) na de bevestiging van betaling. We versturen onze bestellingen binnen 24 uur, plus transporttijd.

Voor gepersonaliseerde bestellingen

Het hangt af van het product en de hoeveelheid, maar het is meestal tussen de 15 en 20 dagen vanaf de bevestiging van de betaling en de virtuele voorvertoning.

Beschikbaarheid

Laatste-minuut verrassingen bestaan niet bij Promotionice. We hebben altijd real-time voorraad. Dat betekent dat voordat je je aankoop doet, je zult weten hoeveel we van elk product in je bestelling hebben en wanneer de deadline zal zijn. Die gemoedsrust is onbetaalbaar!

In het geval van speciale producties, zullen we het product helemaal opnieuw voor je produceren.

Geen minimale bestelhoeveelheid

We weten dat te veel kopen ervoor zorgt dat je meer uitgeeft en dat je ruimte nodig hebt om het op te slaan. Hier zeggen we nee tegen de minimale bestelhoeveelheid!

Koop precies de hoeveelheid die je nodig hebt van elk product en betaal alleen voor de noodzakelijke machine-instelling om het aan te passen. Als je aangepaste bestelling minder dan €100 aan producten waard is, betaal je €30 extra voor de machine-instelling om de drukkosten van de machines te dekken.

Als je bestelling geen enkele aanpassing heeft op de gekozen producten, betaal je niets extra's, de prijs van het product is de prijs die je ervoor betaalt, vanaf de eerste eenheid.